Tiikerikakku

by - marraskuuta 18, 2020

 Moi :)

Leivoin Tiikerikakkua 😋 Jaan reseptin teillekin !

Tarvitset:
- 200g Voita
- 2dl Sokeria
- 3 Kananmunia
- 4dl Vehnäjauhoja
- 2tl Leivinjauhetta
- 2tl Vaniljasokeria
- 1dl Kermaa
- 2rkl Kaakaojauhetta


Voitele kakkuvuoka

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.



Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen, vatkaa hyvin

Yhdista muut kuivaineet paitsi kaakaojauhe

Siivilöi kakkutaikinaan vuorotellen kuivien aineiden seosta

Lisää välillä kermaa

Vatkaa kaikki yhteen

Ota 1/3 kakkutaikinaa erilleen




Sekoita siihen kaakaojauhe


Kaada puolet vaaleasta kakkutaikinasta vuokaan.


Lusikoi väliin tumma taikina


Lisää päälle loppu vaalea taikina ja pistele haarukalla taikinan läpi sieltä täältä. Näin tehden tumma ja vaalea taikina sekoittuvat kauniiksi raidaksi.

Paitsta Tiikerikakku 175asteessa 50-55min tai kunnes kakku on kypsä

Ja näin syntyy maukas Tiikerikakku 😋

Oli kyl tosi hyvää ! 😋


Hyviä herkutteluhetkiä 😋💗

You May Also Like

2 comments

Kiitos Kommentistasi ♥