Pitaleivät rapeilla falleroilla, marinoitua punakaalia ja salsaa

by - joulukuuta 13, 2022

 Moikka :)

Tein ruokaboksista tullutta ruokaa, nimittäin pitaleipää 😋

Tarvitset:
Salsa:
- 1rs kirsikkatomaatteja
- 0,5 chili
- 0,5 rkl valkoviinietikkaa
- 0,5 rkl öljyä
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- 0,5 tl sokeria
- 0,5 ruukku korianteria

Punakaali:
- 1 pala punakaalia
- ripaus suolaa
- 0,5 tl sokeria
- ripaus mustapippuria
- 0,5-1 rkl valkoviinietikkaa

Fallerot:
- 1-2 rkl öljyä
- 1 ps Falleroita

Lisäksi:
- 1 rs auringonkukan versoja
- 1 pkt pitaleipiä
- 1 prk soijajugurttia

1. Pese ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan kulhoon.
Hienonna puolikas chili sekaan. Mausta valkoviinietikalla, öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
Hienonna sekaan puolikas ruukku korianteria. Sekoita ja jätä maustumaan.

2. Suikaloi punakaali pala mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi toiseen kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla ja valkoviinietikalla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.

3. Huuhtele auringonkukan versot.

4. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy.
Lisää pannulle fallerot ja paista n. 4-5min käännellen

5. Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan

6. Sivele pitaleipiin soijajugurttia.
Täytä versoilla, salsalla, falleroilla ja marinoidulla punakaalilla.

Tarjoile heti.

Joo, sovelsin itse vähän kun en tykkää tomaateista enkä chilistä sekä auringonkukan versoista 😂
Niinpä laitoin vain jugurttia, punakaalia ja falleroita, mutta tuli silti hyvää ja siis tulin jo yhdestä pitaleivästä täyteen 😋 Sen verran täyttävää oli nam !

You May Also Like

0 comments

Kiitos Kommentistasi ♥