Moikka :)
Pääsiäisen kunniaksi päätin leipasta myös valkosuklaajuustokakun 😋
Tarvitset:
Pohja:
- 150g Kaurakeksejä
- 50g voita
Täyte:
- 1tkl (2dl) Vispikermaa
- 2 levyä (100g) Valkoista Leivontasuklaata
- 1rs (180g) Maustamatonta Tuorejuustoa
- 1rkl Sokeria
- 4 Liivatelehteä
- 1rkl Limetinmehua
Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuan pohjalle.
Hienonna keksit monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.
Sulata rasva ja sekoita se keksinmuruihin.
Painele seos lusikalla vuan pohjalle.
Nosta vuoka hetkeksi kylmään kovettumaan.
Pane liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään n. 10min
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sulata Valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa.
Sekoitettu sulatettu ja hieman jäähtynyt valkosuklaa tuorejuuston joukkoon.
Lisä seokseen kermavaahto ja sokeri.
Kuumenna limetinmehu kiehuvan kuumaksi ja sekoita siihen kuivaksi puristetut liivatelehdet.
Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon samalla sekoittaen.
Sekoita täyte tasaiseksi ja levitä keksipohjan päälle.
Nosta kakku jääkaappiin hyytymään n. 2-3h.
Koristelin kakun vielä ranskanpastilleilla 😋
Tääkin oli toooosi hyvää kas 😋💖
Ihanaa Pääsiäistä kaikille 💖
0 comments
Kiitos Kommentistasi ♥