Yhteistyö Kaunisbisnes kanssa

by - elokuuta 25, 2021

 *Tämä postaus ja video on toteutettu Kaupallisessa Yhteistyössä https://www.instagram.com/kaunisbisnes kanssa.


Moikkaa :)

Sain Oriflamelta testiin heidän meikkivoiteen ja ripsivärin 😊

The One Meikkivoide sävyssä Alabaster Cool
&
Giorgani Gold Ripsiväri


Mä oikeesti tykkään näistä 😍

Tiesittekö että Oriflame on yli 50 vuotta sitten Ruotsissa perustettu yritys, jonka ideologiana on ollut tarjota luontoa huomioivaa kosmetiikkaa, sekä ansaitamahdollisuus kaikille vähintään 16-vuotiaille. 
Tuotevalikoima on tosiaan hyvin laaja ja kattaa kosmetiikan lisäksi myös hyvinvointituotteet, sekä oheistuotteita, ne ovat laadukkaita, hinta-laatusuhteeltaan loistavia tuotteita. 

Näin aloitat: Aloitat Brand Partnerina (aloitusmaksu 19€) ja halutessaan voi perustaa oman verkkokaupan. Sen perustaminen ei maksa mitään ja sen avulla myynti tapahtuu niin, että jaetaan omaa kaupan linkkiä ja kaikista sen kautta tulevista ostoksista saa 20-30% provisiota.

Voit myydä myös ilman verkkokauppaa; jakaa esitettä ja esittelee tuotteita esimerkiksi ystäville tai pitää kauneuskutsuja joissa tuotteita esittelee :)

Eli heti ekasta myynistä lähtien saa rahaa ! 😍

Sitten voit myös rekrytoida, eli kerätä omaa tiimiä jos haluat.
Rahan lisäksi Brand Partnerit pääsee osallistumaan kampanjoihin, joissa on tarjolla erilaisia palkintoja, kuten lahjakortteja yms.


Tässä on kotisivuilta Brand Partner Info-linkki, johon on pyritty koostamaan tietoa Brand Partneriksi (eli konsultiksi) ryhtymisestä, lue jos kiinnostaa :) !

Ja vielä linkki, jonka kautta tehdyistä tilauksista saa 10% alennusta:

Tässä vielä video yhteistyöstä:

Kiitos Oriflame vielä 😍

Kivaa keskiviikkoa 💗

You May Also Like

0 comments

Kiitos Kommentistasi ♥